مدیریت تغذیه برای جلوگیری از اسیدوز شکمبه ای نیمه حاد در گاوشیری
شنبه, ۱۷ مهر ۱۳۹۵، ۰۹:۵۰ ق.ظ
تولید اسید ناشی از تخمیر از شکمبه نیاز به بالانس شدن دارد تا با از بین رفتن اسید ناشی از تخمیر و خنثی سازی، شرایط بهینه ای شکمبه ای و تولید بهینه ایجاد شود.
آلن رابطه میان تولید اسید تخمیر و نیاز برای فیبر را به طور جرئی مورد بررسی قرار داده است، وقتی این تعادل میان تولید اسید و از میان رفتن اسید یا همان خنثی سازی اسید ایجاد و حاصل نمی شود، گاو محتمل رنج (SARA) می شود.
در نتیجه علت های سارا در گاوهای شیری ممکن...